Ri Thae Song, viceministrul nord-coreean de Externe, a avertizat că se apropie termenul limită stabilit de Phenian pentru schimbarea “politicilor ostile” ale Washingtonului, adăugând că depinde de SUA să decidă ce “cadou de Crăciun” vor primi, relatează agenţia oficială de ştiri de la Phenian(KCNA).

Imaginea articolului Mesajul criptic transmis de un oficial din Coreea de Nord: Depinde de SUA să aleagă ce "cadou de Crăciun" vor primi

Oficial nord-coreean: Depinde de SUA să aleagă ce “cadou de Crăciun” vor primi -KCNA

Oficialul, cu atribuţii privind relaţiile cu SUA, a mai afirmat că apelul la dialog lansat de Washington “nu este nimic altceva decât un truc ridicol pentru a limita RPDC la dialog şi pentru a-l folosi în favoarea situaţiei politice şi a alegerilor din Statele Unite”, se arată în comunicatul dat publicităţii de KCNA, utilizând iniţiale numelui oficial al ţării, Republica Populară Democrată Coreea.

“RPDC a făcut tot posibilul cu maximă perseverenţă să nu dea înapoi de la paşii importanţi pe care i-a făcut din proprie iniţiativă”, a adăugat Ri.

“Ceea ce mai rămâne de făcut acum este opţiunea SUA şi depinde în totalitate de SUA să selecteze ce cadou de Crăciun vor primi”, a completat oficialul de la Phenian.

Coreea de Nord solicită Washingtonului să-şi atenueze poziţia în cadrul discuţiilor privind denuclearizare, care au intrat în impas, în pofida întâlnirilor între liderii celor două ţări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/12/hepta-4777736.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/12/hepta-4777736-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Ri Thae Song, viceministrul nord-coreean de Externe, a avertizat că se apropie termenul limită stabilit de Phenian pentru schimbarea 'politicilor ostile' ale Washingtonului, adăugând că depinde de SUA să decidă ce 'cadou de Crăciun' vor primi, relatează agenţia oficială de ştiri de la Phenian(KCNA). ...