Gabriela Firea a sancţionat conducerea companiei Energetica după ce au fost achiziţionate 3 maşini cu tracţiune integrală, deoarece, precizează primarul Capitalei, procedura nu a fost necesară. Firea a cerut şi o analiză a tuturor achiziţiilor demarate de Energetica.

Imaginea articolului Firea, după ce a sancţionat compania Energetica care a cumpărat trei maşini: Nu sunt de acord

Firea, după ce a sancţionat compania Energetica după ce a achiziţionat 3 maşini: Nu sunt de acord

Primarul General, Gabriela Firea, a sancţionat conducerea Companiei Municipale Energetica, în urma achiziţiei a trei autoturisme cu tracţiune integrală, informează Primăria Capitalei, printr-un comunicat de presă.

„Nu sunt de acord cu astfel de achiziţii, pe care nu le consider absolut necesare pentru o companie municipală. În consecinţă, am solicitat remedierea acestei situaţii, eventual prin vânzarea lor şi achiziţia unora mai potrivite pentru domeniul lor de activitate”, a declarat Gabriela Firea.

Potrivit comunicatului, Firea a cerut o analiză a tuturor achiziţiilor acestei companii.

„Prin anunţul de procedură publicat pe platforma SICAP cu indicativul CAN 1024498/11/11/2019, Compania Municipală Energetica a realizat achiziţia a 3 autovehicule Euro6, cu motorizarea de 1591cmc, 177 CP, tracţiune integrală, varianta de echipare medie şi consum mediu de 7,4 l/100km. Facem precizarea că, în anul 2020, Compania Municipală Energetica Bucureşti va demara cel puţin 3 şantiere consecutive – Piaţa Bobocica, Drumul Taberei şi Ferentari – pentru modernizarea reţelei de termoficare a Capitalei”, mai arată sursa citată.

Termoenergetica este compania care a preluat activitatea RADET, după ce aceasta a intrat în faliment.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/12/hepta-4773695.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/12/hepta-4773695-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Gabriela Firea a sancţionat conducerea companiei Energetica după ce au fost achiziţionate 3 maşini cu tracţiune integrală, deoarece, precizează primarul Capitalei, procedura nu a fost necesară. Firea a cerut şi o analiză a tuturor achiziţiilor demarate de Energetica. ...