Secretarul de Stat al SUA Michael Pompeo a transmis un mesaj românilor, duminică, cu ocazia Zilei Naţionale, spunând că Guvernul SUA aplaudă eforturile susţinute şi sacrificiile făcute de poporul român pentru a construi o Românie liberă şi democratică.

Imaginea articolului Secretarul de Stat al SUA, mesaj pentru români de Ziua Naţională: „Aplaudăm eforturile de a construi o Românie liberă”

Secretarul de Stat al SUA, mesaj pentru români: „Aplaudăm eforturile de a construi o Românie liberă”

Michael Pompeo a făcut apel, în mesajul său, la relaţia de prietenie dintre SUA şi România.

„Cu ocazia Zilei Naţionale a României, doresc să îi felicit pe toţi românii în numele Guvernului Statelor Unite. Naţiunile noastre sunt prietene, Aliate şi partenere şi mă bucur să văd că Parteneriatul nostru Strategic, relaţia noastră economică şi legăturile interpersonale dintre noi devin mai puternice cu fiecare an. Preţuim profund contribuţiile României la misiunile NATO, precum şi spiritul de conducere al ţării dumneavoastră în ce priveşte securitatea regională şi dezvoltare energetică”, a scris Pompeo.

Acesta a mai scris că Guverul SUA aplaudă eforturle şi sacrificiile făcute de poporul român, care va aniversa luna aceasta, 30 de ani de la Revoluţie.

„În cursul acestei luni vom aniversa 30 de ani de la Revoluţia română din 1989. Aplaudăm eforturile susţinute şi sacrificiile făcute de poporul român pentru a construi o Românie liberă, democratică şi mai prosperă”, a mai spus Secretarul de Stat al SUA Michael Pompeo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/12/7503899-hepta-mediafax-foto-abacapress-hepta.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/12/7503899-hepta-mediafax-foto-abacapress-hepta-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Secretarul de Stat al SUA Michael Pompeo a transmis un mesaj românilor, duminică, cu ocazia Zilei Naţionale, spunând că Guvernul SUA aplaudă eforturile susţinute şi sacrificiile făcute de poporul român pentru a construi o Românie liberă şi democratică. ...