Primarul general Gabriela Firea a mărturisit că România este ţara din care a vrut să plece „oriunde în Europa sau în Statele Unite”, pe vremea când era la şcoală, în Bacău, însă la Bucureşti s-a căsătorit şi a devenit mamă, astfel că a hotărât să rămână, iar de atunci nu a regretat decizia.

Imaginea articolului Primarul general al Capitalei a spus că a vrut să părăsească România. Unde ar fi vrut să plece

Primarul general al Capitalei a spus că a vrut să părăsească România. Unde a vrut să plece

Gabriela Firea a fost întrebată, duminică, la RTV, ce înseamnă pentru ea România, iar primarul general a mărturisit că România este ţara din care a vrut să plece.

„O ţară din care am vrut să plec când am venit de la Bacău în Bucureşti la studii, la facultate. Am vrut să plec după facultate oriunde în Europa sau în Statele Unite, dar m-am îndrăgostit de Bucureşti, de bucureşteni, m-am căsătorit, l-am avut pe Tudor. La 23 de ani deja eram mamă şi nu am mai putut pleca din acest oraş superb care, într-adevăr are şi multe probleme de dezvoltare, pe care încercăm să le rezolvăm în fiecare zi şi îmi doresc un Bucureşti modernizat (…) Sunt un român care nu şi-a putut părăsi ţara pentru un trai mai bun. Probabil că în altă ţară aş fi avut mai mulţi bani, dar banii pentru mine nu sunt pe primul loc. Am decis să rămân în ţară şi nu îmi pare deloc rău. Sunt îndrăgostită de ţara mea, de oraşul meu, de români, chiar şi de cei care mă critică”, a spus Firea.

De altfel, vineri, Gabriela Firea a criticat declaraţiile lui Nicolae Bădălău referitoare la românii din Diaspora, afirmând că mama şi fratele ei au muncit în străinătate pentru un trai mai bun.

„Mama mea a lucrat 10 ani în Italia. Fratele meu, 6 ani. Am multe rude, prieteni şi foşti colegi care lucrează în Italia, Spania, Germania, Israel, chiar în Statele Unite ale Americii. Nu pot fi de acord cu declaraţiile din ultimele ore despre ce reprezintă diaspora. Nu vreau să polemizez cu proprii colegi de partid, nici să ies în evidenţă, dar tăcerea mea, şi a celorlalţi colegi, ar însemna că toţi gândim la fel”, a scris primarul general, Gabriela Firea, pe Facebook, referindu-se la declaraţiile lui Nicolae Bădălău, despre românii din Diaspora.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/12/firea-pandele-mfx.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/12/firea-pandele-mfx-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Primarul general Gabriela Firea a mărturisit că România este ţara din care a vrut să plece „oriunde în Europa sau în Statele Unite”, pe vremea când era la şcoală, în Bacău, însă la Bucureşti s-a căsătorit şi a devenit mamă, astfel că a hotărât să rămână, iar de atunci...