Mama Luizei Melencu a venit, vineri, la Palatul Cotroceni, pentru a se întâlni cu un consilier al preşedintelui Klaus Iohannis. Monica Melencu a spus că vrea să îi spună preşedintelui Klaus Iohannis că familia sa a fost umilită şi vrea să se afle adevărul în cazul fiicei sale.

Imaginea articolului Mama Luizei Melencu, înainte de a intra la Cotroceni: Vreau să spun că am fost umiliţi şi vreau să aflăm adevărul

Mama Luizei Melencu, la CotrocenI: Vreau să spun că am fost umiliţi şi vreau să aflăm adevărul

Monica Melencu a declarat, vineri, că a venit la Palatul Cotroceni, pentru că are multe întrebări fără răspuns.

„Asta a fost un strigat de disperare, să sperăm că domnul preşedinte ne ascultă şi se implică mai mult în acest caz. Sunt întrebări multe pe care le aşteptăm de 8 luni şi sunt fără răspuns. Nu ştiu dacă ne-ar putea ajuta, dar ca preşedinte al ţării, domnia să cred că ar putea să se implice. (…) Eu aş fi vrut personal să vorbesc (cu preşedintele – n.r.), suntem persoane simple, aş fi vrut personal să vorbesc cu dansul. Nu pot să spun că sunt supărată (că nu o primeşte Klaus Iohannis, ci un consilier – n.r.), aş fi vrut personal să vorbim de la om la om cu dansul. În primul rând, vreau să îi spun că am fost umiliţi şi vreau să aflăm adevărul, ce s-a întâmplat cu adevărat, ce s-a întâmplat cu fiica mea”, a spus Monica Melencu, mama Luizei.

Întrebată ce simte după informaţiile apărute în ultimele zile, în ceea ce îl priveşte pe vecinul lui Gheorghe Dincă, Monica Melencu a spus că ea crede că fiica ei nici nu a trecut prin casa lui Dincă şi totul este, de fapt, o manipulare.

„Asta a fost o manipulare, asta e părerea mea, a fost o manipulare. Eu cred că fiica mea nici nu a trecut prin acea casă. Dar ţinând cont că tot am vorbit de complici, făcând afirmaţia că fiica mea nu a trecut prin acea casă, a trebuit să existe un complice, dar dânşii, probabil, au găsit complicele nepotrivit. (…) Eu vă spun să audă toată ţară, aceste fete nu sunt omorâte, aceste fete sunt traficate. Asta vreau să îi cer şi domnului preşedinte să se meargă pe pistă de trafic de persoane. Această anchetă a mers de prima dată prost”, a mai spus Monica Melencu.

Femeia crede că Gheorghe Dincă la denunţat pe vecinul său în data de 6 decembrie pentru a scăpa şi îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să se implice pentru că a venit la Cotroceni „din disperare”.

„Acesta a fost un strigat de disperare şi că domnia să, domnul preşedinte, am cerut-o şi o cer, să se implice în acest caz, că preşedinte al ţării. Mi-a făcut plăcere că ne-a acceptat, îi mulţumim frumos pe această cale, dar sper să se implice cât mai mult în acest caz. Asta e strigătul meu de disperare. Voi lupta până voi află adevărul şi nu mă opresc aici, indiferent de situaţie nu mă voi opri aici”, a mai spus Monica Melencu.

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o maşină de ocazie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/mama-luizei.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/mama-luizei-300x300.pngrootstireaUncategorised
Mama Luizei Melencu a venit, vineri, la Palatul Cotroceni, pentru a se întâlni cu un consilier al preşedintelui Klaus Iohannis. Monica Melencu a spus că vrea să îi spună preşedintelui Klaus Iohannis că familia sa a fost umilită şi vrea să se afle adevărul în cazul fiicei sale. ...