Fostul administrator public al judeţului Ilfov, Ionel Scrioşteanu, a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor, printr-o decizie publicată în Monitorul Oficial (MO).

Imaginea articolului Ionel Scrioşteanu a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Ionel Scrioşteanu a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Ionel Scrioşteanu a lucrat 19 ani în administraţia publică locală, a fost viceprimarul localităţii Mogoşoaia timp de şapte ani.

Începând cu 2012 a fost Directorul de Cabinet al Preşedintelui Consiliului Judeţean Ilfov şi Administratorul Public al judeţului Ilf, arată Consiliul Judeţean Ilfov.

De asemenea, Ionel Scrioşteanu este preşedintele “Asociaţiei Magurele Science Park”.

A făcut parte din grupul de lucru pentru elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă 2016-2030 Regiunea Bucureşti-Ilfov şi s a implicat în realizarea şi implementarea programului de transport public, fiind şi reprezentantul judeţului Ilfov în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/minister-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/minister-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Fostul administrator public al judeţului Ilfov, Ionel Scrioşteanu, a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor, printr-o decizie publicată în Monitorul Oficial (MO). Ionel Scrioşteanu a fost numit secretar de stat la Ministerul...