Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidenţiale, îl aşteaptă pe Klaus Iohannis, candidatul PNL la prezidenţiale, la Palatul Parlamentului, cu o scenă pregătită pentru dezbatere, în spatele celor două pupitre amplasate fiind trecute numele candidaţilor.

Imaginea articolului LIVE VIDEO. Dăncilă îl trolează pe Iohannis: Liderul PSD îl aşteaptă pe preşedinte la Parlament, cu un pupitru în spatele căruia scrie numele său

Dăncilă îl aşteaptă pe Iohannis la Parlament, cu un pupitru în spatele căruia scrie numele său

Urmăriţi imagini LIVE aici. 

UPDATE ora 19.10 Dăncilă îl aşteaptă pe Iohannis la Parlament cu un pupitru în spatele căruia scrie numele său

Invitaţia lansată de către Viorica Dăncilă la dezbatere este pentru ora 20.00.

Deşi PNL a anunţat că Iohannis nu va da curs invitaţiei, acesta aflându-se de altfel, la ora transmiterii ştirii, în judeţul Bacău, echipa de campanie a PSD se pregăteşte pentru deezbatere.

La Palatul Parlamentului au fost amplasate două pupitre în spatele cărora scrie numele candidaţilor, respectiv Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis.

„I-am trimis un mesaj privat pentru a-l chema la confruntare. Reacţia PNL”

Viorica Dăncilă a afirmat, vineri, că trimis un mesaj privat lui Klaus Iohannis pentru a-l chema la o dezbatere, la Palatul Parlamentului, începând cu ora 20:00. PNL a susţinut, însă, că şeful statului nu va da curs invitaţiei.

„Coordonatorul campaniei domnului Iohannis ne-a transmis că domnia sa nu va participa la dezbaterea din această seară, spunându-ne cu dispreţ că „avem deja răspunsul de două săptămâni”. Eu, totuşi, insist. I-am trimis domnului Iohannis un mesaj privat pentru a-l chema la această confruntare, la ora 20:00, la Palatul Parlamentului. Domnule preşedinte, românii vă aşteaptă!”, a scris Dăncilă, pe Facebook.

Biroul de presă al PSD a transmis, vineri, că Viorica Dăncilă va fi prezentă la Parlament, la ora 20:00, pentru a-l aştepta pe Klaus Iohannis la o dezbatere.

PNL a transmis, însă, că preşedintele nu va da curs invitaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/dancila234-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/dancila234-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidenţiale, îl aşteaptă pe Klaus Iohannis, candidatul PNL la prezidenţiale, la Palatul Parlamentului, cu o scenă pregătită pentru dezbatere, în spatele celor două pupitre amplasate fiind trecute numele candidaţilor. ...