Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a votat pentru alegerile prezidenţiale, sâmbătă, la Ambasada României din Berlin, el precizând că a ales această secţie deoarece în urmă cu 30 de ani, pe 9 noiembrie 1989 a avut loc dărâmarea Zidului Berlinului, care a înlesnit căderea comunismului în România.

22 afişări

Imaginea articolului Alegeri prezidenţiale 2019. Siegfried Mureşan a votat la Berlin: „În urmă cu exact 30 de ani a căzut Zidul Berlinului”

Alegeri prezidenţiale 2019. Siegfried Mureşan a votat la Berlin: În urmă cu exact 30 de ani a căzut Zidul Berlinului

”Am ales să votez la Berlin din următorul motiv – astăzi este 9 noiembrie, iar în urmă cu exact 30 de ani, pe 9 noiembrie 1989 a căzut Zidul Berlinului, iar căderea Zidului Berlinului a reprezentat şi pentru noi, pentru România calea spre libertate, spre democraţie, spre Europa. Vrem o Românie europeană, vrem o Românie bine condusă, vrem o Românie în care şcolile să fie ca în Europa, spitalele să fie ca în Europa, autostrăzile să fie ca în Europa. Tocmai pentru a arăta importanţa momentului 9 noiembrie 1989, când a căzut Zidul Berlinului, care a înlesnit căderea comunismului, a permis Revoluţia română, de aceea am ales să votez la Berlin”, a declarat Siegfried Mureşan după ce a votat.

El a făcut un apel la românii din Diasporă să voteze, afirmând că este ”rapid, simplu şi nu sunt cozi”.

Mureşan a mai precizat că în cursul serii se întoarce la Bucureşti, pentru ca duminică să fie alături de colegii săi de partid.

Românii din străinătate au la dispoziţie trei zile pentru a-şi exercita dreptul la scrutinul prezidenţial din acest an la secţiile de votare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

<!—->https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/7260115-mediafax-foto-dragos-savu-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/7260115-mediafax-foto-dragos-savu-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Home ...