Patrick-Louis Vuitton, stră-strănepotul fondatorului brandului de modă de lux, a murit la vârsta de 68 de ani, a anunţat compania pe contul oficial de pe reţeaua de socializare online Instagram, potrivit contactmusic.com.

“Anunţăm cu adâncă tristeţe decesul lui Patrick-Louis Vuiton. Toate gândurile noastre se îndreaptă spre familie, în special către fiii săi, Pierre-Louis şi Benoit-Louis, care lucrează alături de noi, şi către nepoţi”, se arată în comunicatul companiei.

Patrick-Louis Vuiton a început să lucreze pentru companie la vârsta de 22 de ani şi a devenit manager de produs pentru brandul de lux în 1975.

Printre contribuţiile sale majore se numără deschiderea unui al doilea atelier Louis Vuitton, în 1977, iar, în 1986, a devenit responsabil de Comenzile speciale.

Michael Burke, preşedinte-director executiv al companiei Louis Vuitton, a subliniat spiritul avangardist al lui Patrick-Louis Vuiton.

“Întotdeauna a ştiut să alimenteze moştenirea Casei şi să ofere viziune pentru viitor”, a mai spus acesta.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/pauline.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/pauline.pngrootstireaUncategorised
Patrick-Louis Vuitton, stră-strănepotul fondatorului brandului de modă de lux, a murit la vârsta de 68 de ani, a anunţat compania pe contul oficial de pe reţeaua de socializare online Instagram, potrivit contactmusic.com. 'Anunţăm cu adâncă tristeţe decesul lui Patrick-Louis Vuiton....