Ministrul Agriculturii Adrian Oros a anunţat că va trimite joi dimineaţa Corpul de control pentru a verifica legalitatea tuturor plăţilor efectuate de instituţie, inclusiv plata pentru evenimentul din 9 noiembrie de la Romexpo de lansare a candidaturii Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale.

Imaginea articolului Corpul de Control din Ministerul Agriculturii verifică legalitatea plăţilor făcute cu ocazia lansării candidaturii lui Dăncilă la Romexpo. „Se ştie că au adus fermieri cu forţa”

Corpul de Control din Ministerul Agriculturii verifică legalitatea plăţilor făcute cu ocazia lansării candidaturii lui Dăncilă la Romexpo. „Se ştie că au adus fermieri cu forţa”

“Mâine dimineaţă (joi – n.r.), Corpul de Control al Ministerului Agriculturii va verifica toate plăţile efectuate, precum şi legalitatea tuturor acestor plăţi, inclusiv plata evenimentului din 9 octombrie de la Romexpo,de la lansarea candidaturii doamnei Viorica Dăncilă “, a declarat Adrian Oros, miercuri, la preluarea mandatului la Ministerul Agriculturii.

Premierul Ludovic Orban a precizat că angajaţii şi fermierii din subordinea directorilor judeţeni au fost obligaţi să participe la evenimentul din 9 octombrie, de la Romexpo.

“Se ştie foarte clar că unităţile din subordinea Ministerului Agriculturii, directorii judeţeni au fost obligaţi să vină cu angajaţii sau cu fermierii pe care îi controlau, cu forţa. I-au adus să participe la un eveniment politic şi sperăm să aibă curajul de a recunoaşte acest lucru”, a explicat Ludovic Orban.

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă şi-a prezentat programul de prezidenţiabil, în cadrul unui eveniment care a avut loc pe 9 octombrie, la Romexpo, în prezenţa a circa 10.000 de persoane, agricultori şi fermieri autohtoni.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/7538281-mediafax-foto-alexandru-dobre-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/7538281-mediafax-foto-alexandru-dobre-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Ministrul Agriculturii Adrian Oros a anunţat că va trimite joi dimineaţa Corpul de control pentru a verifica legalitatea tuturor plăţilor efectuate de instituţie, inclusiv plata pentru evenimentul din 9 noiembrie de la Romexpo de lansare a candidaturii Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale. ...