Vămile s-au aglomerat luni din cauza interdicţiei impuse de autorităţile ungare privind circulaţia camioanelor în weekend, astfel că timpii de aşteptare ajung la cinci ore, pe sensul de ieşire din ţară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Imaginea articolului Aglomeraţie la vămi: Şoferii de camioane aşteaptă şi cinci ore pentru control

Aglomeraţie la vămi: Şoferii de camioane aşteaptă şi cinci ore pentru control

Potrivit aplicaţiei de monitorizare a traficului la graniţă, dezvoltată de Poliţia de Frontieră, timpii de aşteptare la vama Vârşand, din judeţul Arad, au crescut, luni, la 300 de minute, pe sensul de ieşire din ţară pentru camioane.

Prin urmare, s-a format o coloană de camioane care se întinde pe mai mulţi kilometri. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Arad, sunt deschise două artere pe sensul de ieşire din ţară pentru camioane.

De asemenea, şi celelalte vămi din vestul ţării au devenit aglomerate, luni.

Astfel, la vama Nădlac, din judeţul Arad, şoferii de camioane aşteaptă pentru control 80 de minute, la vama Borş, din judeţul Bihor, timpii de aşteptare au crescut la 240 de minute, iar la vama Petea, din judeţul Satu Mare, se aşteaptă 150 de minute.

Timpii de aşteptare au crescut la punctele de trecere a frontierei din vest, luni, pe sensul de ieşire din ţară pentru camioane, ca urmare a faptului că în weekend traficul pentru vehiculele de transport marfă a fost restricţionat pe teritoriul Ungariei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/camioane-autostrada-franta-afp.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/camioane-autostrada-franta-afp-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Vămile s-au aglomerat luni din cauza interdicţiei impuse de autorităţile ungare privind circulaţia camioanelor în weekend, astfel că timpii de aşteptare ajung la cinci ore, pe sensul de ieşire din ţară, transmite corespondentul MEDIAFAX. ...