Omul de afaceri Viorel Cataramă este foarte interesat de achiziţia pachetului majoritar de acţiuni din cadrul clubului Dinamo Bucureşti. Acesta a intrat deja în negocieri cu actualul patron, Ionuţ Negoiţă, iar discuţiile vor continua în cursul săptămânii următoare.

21 afişări

Imaginea articolului Viorel Cataramă: Dacă lucrurile vor merge bine, voi prelua clubul Dinamo în cel mai scurt timp

Viorel Cataramă: Dacă lucrurile vor merge bine, voi prelua clubul Dinamo în cel mai scurt timp

Viorel Cataramă a declarat că sunt şanse mari să ajungă la un numitor comun cu Negoiţă, iar un anunţ oficial urmează să fie făcut în zilele următoare. „M-am întâlnit cu domnul Negoiţă şi am avut o primă rundă de negocieri. Aceste discuţii vor continua şi probabil că marţi (n.r. 5 noiembrie) vom avea o nouă rundă de negocieri. Dacă toate lucrurile vor merge bine, am putea ajunge la un acord în scurt timp”, a declarat Viorel Cataramă pentru site-ul fanatik.ro. Omul de afaceri vrea să introducă echipa la bursă. Din spusele sale, acest lucru s-ar putea întâmpla în cel mult un an din momentul în care o să devină acţionar majoritar.

Clubul din Bucureşti este de vânzare de doi ani, dar până în acest moment, chiar dacă mai mulţi oameni de afaceri şi-au arătat intenţia de a cumpăra entitatea, nu s-a ajuns la un consens. Negoiţă a precizat că oamenii interesaţi sunt nevoiţi ca la început să aducă jumătate de milion de euro, pentru a „stinge” datoriile scadente. În total, datoriile clubului se ridică la 1.8 milioane de euro.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

<!—->https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/image1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/image1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
...