Gabriela Firea consideră Liviu Dragnea ar fi în libertate dacă s-ar fi retras de la conducerea PSD atunci când cei 28 de semnatari ai unei scrisori i-au cerut acest lucru, anul trecut. „Rămânând în fruntea partidului, (…) s-au întâmplat lucruri”, a spus primarul.

Imaginea articolului Firea dă timpul înapoi: Dragnea era în libertate dacă s-ar fi retras din fruntea partidului

Firea dă timpul înapoi: Cred că Dragnea era în libertate dacă s-ar fi retras din fruntea partidului

„Liviu Dragnea cred azi era în libertate – cred, nu e literă de evanghelie juridică – dacă la momentul în care noi, cei 28 de semnatari ai acelei scrisori, s-ar fi retras. Rămânand în fruntea Partidului Social Democrat, despre care s-a spus că e prea mare şi că trebuie diminuat, adus la o cotă mai acceptabilă, s-au întâmplat multe lucruri”, a spus Gabriela Firea la DC News.

Primarul general al Capitalei a reiterat faptul că i-a reproşat fostului lider PSD că, „din supărare”, a diminuat cu 30% bugetul Primăriei.

28 de lideri judeţeni i-au cerut, în septembrie 2018, printr-o scrisoare, lui Liviu Dragnea să demisioneze din funcţia de preşedinte PSD şi din cea de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în luna mai, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/10/7494936-mediafax-foto-andreea-alexandru.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/10/7494936-mediafax-foto-andreea-alexandru-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Gabriela Firea consideră Liviu Dragnea ar fi în libertate dacă s-ar fi retras de la conducerea PSD atunci când cei 28 de semnatari ai unei scrisori i-au cerut acest lucru, anul trecut. „Rămânând în fruntea partidului, (...) s-au întâmplat lucruri”, a spus primarul. ...