Deputatul PSD Alexandra Presură l-a acuzat pe Virgil Popescu, propus ministru al Economiei, că ar fi incompatibil cu funcţia, din cauza unor interese personale. Parlamentarul social-democrat a afirmat că o problemă ar fi o firmă deţinută de liberal care operează trei benzinării Petrom în Mehedinţi.

300 afişări

Imaginea articolului Un deputat PSD l-a acuzat pe Virgil Popescu, propus ministru al Economiei, de incompatibilitate din cauza unor interese personale

Un deputat PSD l-a acuzat pe Virgil Popescu de incompatibilitate din cauza unor interese personale

“Din anul 2007 deţineţi, alături de soţia dumneavoastră o firmă care operează trei benzinării în Mehedinţi. Orice ieşire din acţionariatul acestor firme după desemnarea în funcţia de minsitru nu vă poate scăpa de suspiciunea de interese personale”, a afirmat deputatul PSD Alexandra Presură, miercuri, în timpul audierii în comisiile parlamentare a deputatului PNL.

De asemenea, Virgil Popescu a fost întrebat dacă are interese personale în ceea ce priveşte modificarea legii Offshore, având în vedere că deţine o firmă care operează trei benizării Petrom.

“Nu este vorba de interese personale. Am acţiuni de 2500 de RON la Petrom. Totul a fost transparent, depus în declaraţia de avere şi în declaraţia de interese”, a explicat liberalul.

Virgil Popescu, propus ministru al Economiei, a primit aviz favorabil în comisii. Urmează ca votul de învestire al Guvernului să aibă loc luni, 4 noiembrie, într-un plen reunit care va începe la ora 14.00.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

<!—->https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/10/7538472-mediafax-foto-justinel-stavaru-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/10/7538472-mediafax-foto-justinel-stavaru-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Home ...