Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a anunţat marţi seară suspendarea procedurii de aprobare a proiectului de Acord Brexit negociat cu Uniunea Europeană.

Imaginea articolului ULTIMA ORĂ Boris Johnson suspendă procedura de aprobare a Acordului Brexit, după ce Camera Comunelor a respins planul premierului britanic de transpunere în legislaţie a Acordului - LIVE VIDEO

LIVE VIDEO Camera Comunelor respinge planul lui Boris Johnson de transpunere în legislaţie a Acordului Brexit

Boris Johnson a exprimat nemulţumire în legătură cu respingerea programului de trei zile propus pentru aprobarea legislaţiei aferente Acordului Brexit şi a anunţat suspendarea procedurii de aprobare a documentului.

Camera Comunelor respinge planul lui Boris Johnson de transpunere în legislaţie a Acordului Brexit

Camera Comunelor a respins, marţi seară, planul propus de premierul Boris Johnson privind eventuala transpunere în legislaţiei a proiectului de Acord Brexit.

Planul lui Boris Johnson de aprobare în trei zile a legislaţiei aferente Acordului Brexit a fost respins cu un raport de voturi de 322 la 308.

Camera Comunelor acceptă un nou vot pe tema Acordului Brexit negociat de Boris Johnson cu Uniunea Europeană

Camera Comunelor a acceptat, marţi seară, să ofere o nouă dezbatere şi un nou vot pe tema Acordului Brexit negociat de Guvernul Boris Johnson cu Uniunea Europeană, informează Sky News.

Conform rezultatului oficial, 329 de parlamentari au votat în favoarea organizării unui nou vot pe tema proiectului de Acord Brexit, iar 299 au votat împotrivă.

Premierul Boris Johnson solicitase acest vot pentru a putea iniţia procedura de transpunere în legislaţie a Acordului Brexit.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/10/brexit.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/10/brexit-300x300.pngrootstireaUncategorised
Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a anunţat marţi seară suspendarea procedurii de aprobare a proiectului de Acord Brexit negociat cu Uniunea Europeană. LIVE VIDEO Camera Comunelor respinge planul lui Boris Johnson de transpunere în...