Biroul Permanent al Senatului a trimis la Comisia juridică proiectul legislativ înaintat de PNL în Parlament, ce prevede desfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ). Comisia juridică trebuie să adopte raportul pe proiectul până pe 5 noiembrie.

3 afişări

Imaginea articolului Proiectul PNL privind desfiinţarea SIIJ a fost trimis la Comisia juridică

Proiectul PNL privind desfiinţarea SIIJ a fost trimis la Comisia juridică

Ludovic Orban a spus, referitor la iniţiativa legislativă, că PNL va susţine proiectul indiferent de pretenţiile ALDE de a păstra SIIJ.

„PNL a înaintat un proiect de lege în Parlament pentru desfiinţarea Secţiei Speciale. Este în curs de dezbatere şi normal că PNL susţine acest proiect de lege. ALDE are posibilitatea să voteze la orice fel de proiect de lege, să voteze aşa cum se poziţionează în urmă analizei şi în urmă deciziei partidului. Nu putem noi să-i determinăm pe unii sau pe alţii să decidă să se poziţioneze faţă de un proiect sau o lege altfel decât cum vor ei”, a declarat Ludovic Orban.

La începutul acestei luni, preşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat că menţinerea Secţiei de Investigaţie a Infracţiunilor din Justiţie, constitutie o condiţie pentru susţinerea Guvernului rezultat în urma consultărilor.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

<!—->


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/10/pnl-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/10/pnl-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
...