Comisarii de la Protecţia Consumatorului Braşov au suspendat vineri activitatea unui restaurant din zona centrală a oraşului, după ce au găsit produse expirate şi mizerie.

185 afişări

Potrivit reprezentanţilor Comisariatului Judeţean pentru protecţia Consumatorului Braşov, vineri a fost făcut un control la un restaurant din centrul oraşului, în urma unei sesizări.

mancare expirata

În urma neregulilor găsite activitatea restaurantului a fost suspendată.

„Din păcate s-au descoperit foarte multe nereguli: produse expirate, condiţii igienico sanitare necorespunzătoare, cât şi alte probleme, fapt care a dus la suspendarea activităţii acestuia”, au declarat reprezentanţii CRPC Braşov.

Aceştia au mai spus că reprezenţanţii restaurantului au fost chemaţi la sediul instituiei, cu actele firmei, deoarece există suspiciunea că acesta nu are formele legale de funcţionare.

mancare expirata

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

<!—->


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/10/produse-brasov12.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/10/produse-brasov12-300x300.jpgrootstireaUncategorised
...