Gheorghe Dincă a fost adus, marţi, cu o dubă de la Penitenciarul Jilava la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) „Mina Minovici”, unde urmează să fie expertizat psihiatric de către o comisie de specialitate.

De o săptămână, Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, s-a aflat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru mai multe proceduri în anchetă.

El a fost transferat pe 1 ocrombrie, din Arestul Central, în Spitalul Penitenciar Jilava, „pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale”, a anunţat, la acea vreme, Poliţia Română.

Gheorghe Dincă a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămăşiţe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei.

Rămăşiţele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/10/ambulanta-viteza-rf-6.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/10/ambulanta-viteza-rf-6.jpgrootstireaUncategorised
Gheorghe Dincă a fost adus, marţi, cu o dubă de la Penitenciarul Jilava la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) „Mina Minovici', unde urmează să fie expertizat psihiatric de către o comisie de specialitate. ...