Inundaţiile provocate de ploile masive începute vineri în nordul Indiei au provocat decesul a peste 100 de persoane din statele indiene Bihar şi Uttar Pradesh, relatează site-ul postului BBC.

Imaginea articolului Inundaţiile continuă să facă ravagii în India. Bilanţ: 100 de morţi - VIDEO

Inundaţiile continuă să facă ravagii în India. Bilanţ: 100 de morţi

Ploile abundente care au început vineri în nordul Indiei, generând inundaţii masive în statele Bihar şi Uttar Pradesh, au provocat moartea a peste 100 de persoane şi numeroase pagube materiale.

Traficul feroviar şi cel rutier, alături de serviciile de sănătate, educaţie şi de electricitate au fost afectate şi sistate în ambele state, conform declaraţiilor făcute de autorităţile locale.

În statul Uttar Pradesh bilanţul deceselor este de 93 de persoane, în vreme ce în statul Bihar acesta este de 29 de persoane, conform estimărilor realizate de autorităţile locale responsabile de gestionarea dezastrelor naturale.

Peste 500 de prizonieri ai unei închisori din statul Uttar Pradesh au fost relocaţi şi alţi 850, dintr-o altă închisoare, urmează a fi mutaţi, din cauza inundării clădirilor în care aceştia erau încarceraţi.

Foto: Hepta


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/hepta-4531633.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/hepta-4531633-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Inundaţiile provocate de ploile masive începute vineri în nordul Indiei au provocat decesul a peste 100 de persoane din statele indiene Bihar şi Uttar Pradesh, relatează site-ul postului BBC. Inundaţiile continuă să facă ravagii...