Generalul Abdulaziz al-Fagham, gardă de corp a regelui saudit Salman, a fost ucis în cursul unui incident despre care autorităţile au transmis că ar fi pornit de la o dispută personală, informează publicaţia The Times of Israel.

Imaginea articolului Generalul Abdulaziz al-Fagham, gardă de corp a regelui Arabiei Saudite, a fost împuşcat mortal în timpul unei „dispute personale”

O gardă de corp a regelui Arabiei Saudite a decedat în urma unei dispute persoanele

Televiziunea de stat din Arabia Saudită a anunţat decesul printr-un scurt mesaj pe Twitter, fără să ofere prea multe detalii.

“Generalul Abdulaziz al-Fagham, garda de corp a custodelui celor Două Moschei Sfinte, a fost împuşcat mortal în urma unei dispute personale în Jeddah”, se arată în mesajul postat de televiziunea de stat.

Câteva ore mai târziu, agenţia oficială de presă din Arabia Saudită a transmis că al-Fagham a fost ucis de un apropiat al său.

Ulterior, forţele de securitate au intervenit, iar în urma schimbului de focuri ucigaşul şi-a pierdut viaţa şi mai multe persoane au fost rănite, inclusiv membri ai forţelor de securitate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/865356-01-05-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/865356-01-05-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Generalul Abdulaziz al-Fagham, gardă de corp a regelui saudit Salman, a fost ucis în cursul unui incident despre care autorităţile au transmis că ar fi pornit de la o dispută personală, informează publicaţia The Times of Israel. ...