Forţele de securitate au ucis sâmbătă patru rebeli în Kashmirul indian, după ce aceştia au comis mai multe acte de violenţă, informează site-ul Al Jazeera.

Imaginea articolului Forţele de securitate au ucis patru rebeli în Kashmirul indian

Forţele de securitate au ucis patru rebeli în Kashmirul indian

Potrivit oficialilor indieni, trei dintre cei ucişi au luat un civil ostatic. Acesta din urmă a fost salvat de către forţele de securitate şi nu a fost rănit.

O a patra persoană a fost ucisă în localitatea Kangan, aflată în nordul regiunii, după cum a informat Dilbagh Singh, şeful Poliţiei din statul Jammu şi Kashmir. El a adăugat că rebelii au lansat o grenadă în capitala Srinagar, însă nimeni nu a fost rănit.

Autorităţile au înăsprit măsurile de securitate în Kashmirul indian vineri, din cauza temerilor privind eventuale proteste cauzate de discursurile liderilor Indiei şi Pakistanului cu ocazia sesiunii anuale a Adunării Generale a ONU.

Tensiunile dintre India şi Pakistan s-au amplificat după ce Guvernul de la New Delhi a decis, spre nemulţumirea Islamabadului, anularea statutului special de autonomie al regiunii cu populaţie majoritar musulmană Jammu-Kashmir.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/india-pakistan.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/india-pakistan-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Forţele de securitate au ucis sâmbătă patru rebeli în Kashmirul indian, după ce aceştia au comis mai multe acte de violenţă, informează site-ul Al Jazeera. Forţele de securitate au ucis patru rebeli în Kashmirul...