Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu a afirmat că Biroul Electoral Central (BEC) a tras la sorţi ordinea candidaţilor pe buletinele de vot până a ieşit pe primul loc Klaus Iohannis, ca „să ne intre-n ochi din prima”.

Imaginea articolului Codrin Ştefănescu: BEC a tras la sorţi până a ieşit Klaus pe prima poziţie, ca să ne intre-n ochi din prima

Codrin Ştefănescu: BEC a tras la sorţi până a ieşit Klaus pe prima poziţie, ca să ne intre-n ochi din prima

„BEC a stabilit, prin tragere la sorţi, ordinea candidaţilor pe buletinul de vot. Şi au tot tras ei la sorţi până le-a ieşit Klaus pe prima poziţie. Ca să fie bine, să nu fie rău. Şi să ne între-n ochi din prima. Simplu”, a scris Codrin Ştefănescu, duminică, pe Facebook.

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit, sâmbătă, prin tragere la sorţi, ordinea pe buletinele de vot a candidaţilor la alegerile prezidenţiale. Primii cinci sunt Klaus Iohannis, Theodor Paleologu, Dan Barna, Kelemen Hunor şi Viorica Dăncilă, potrivit deciziei publicate pe site-ul instituţiei.

Următorii candidaţi pe buletine sunt: Cătălin Ivan, Ninel Peia, Sebastian Popescu, John-Ion Banu, Mircea Diaconu, Bogdan Stanoevici, Ramona Bruynseels, Viorel Cataramă şi Alexandru Cumpănaşu, conform sursei citate.

Într-o primă etapă, BEC a ales ordinea pe buletinele de vot a partidelor care au un grup parlamentar propriu la Senat sau la Camera Deputaţilor. PSD, PNL, USR şi UDMR sunt formaţiunile politice care au grupuri în Legislativ. Grupurile ALDE în Parlament au fost desfiinţate, iar Pro România are grup doar la Camera Deputaţilor.

Biroul Electoral Central a ales, într-o a doua etapă, ordinea următorilor candidaţi pe buletinele de vot ai formaţiunilor neparlamentare şi pe cei independenţi, conform sursei citate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/7465391-mediafax-foto-andreea-alexandru-6.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/7465391-mediafax-foto-andreea-alexandru-6-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu a afirmat că Biroul Electoral Central (BEC) a tras la sorţi ordinea candidaţilor pe buletinele de vot până a ieşit pe primul loc Klaus Iohannis, ca „să ne intre-n ochi din prima”. ...