Reprezentantul special al preşedintelui american Donald Trump pentru Ucraina, Kurt Volker, a demisionat vineri, au anunţat surse familiare cu situaţia, potrivit Reuters.

Imaginea articolului Trimisul special al lui Donald Trump pentru Ucraina demisionează - surse

Trimisul special al lui Donald Trump pentru Ucraina demisionează – surse

O plângere din partea u unui denunţător din cadrul comunităţii de informaţii, care a fost publicată joi, l-a indicat pe Volker că încearcă să „ reducă prejudiciile” din eforturile avocatului lui Trump, Rudy Giuliani, de a presa Ucraina pentru a-i cerceta pe democraţi.

Volker, care a ocupat această funcţie cu jutate de normă, neremunerată din 2017, a încercat să ajute guvernul Ucrainei să rezolve confruntarea cu separatiştii din estul ţării, care sunt sponsorizaţi de Rusia.

Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor din SUA, a anunţat marţi seară lansarea unei investigaţii parlamentare care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii preşedintelui Donald Trump.

Liderul de la Casa Albă este acuzat că i-a cerut preşedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, într-o convorbire desfăşurată pe 25 iulie, să ofere informaţii compromiţătoare despre activităţi de afaceri ale lui Joseph Biden şi ale fiului acestuia, Hunter Biden.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/trump-6.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/trump-6-300x300.pngrootstireaUncategorised
Reprezentantul special al preşedintelui american Donald Trump pentru Ucraina, Kurt Volker, a demisionat vineri, au anunţat surse familiare cu situaţia, potrivit Reuters. Trimisul special al lui Donald Trump pentru Ucraina demisionează - surse ...