McDonald`s a anunţat testarea, în Canada, a noului P.L.T., un burger din legume. Rivalul Burger King este deja cu câţiva paşi înainte. Acesta şi-a lansat propriul burger fără carne la nivel naţional în august, transmite CNBC.

534 afişări

Imaginea articolului McDonald`s, decizie neaşteptată în „războiul” cu rivalul Burger King

Burgerii veggie oferă lanţurilor de fast-food posibilitatea de a atrage clienţi diferiţi, mai ales consumatorili care doresc să-şi reducă aportul de carne.

Ca şi Burger King, McDonald’s va găti burgerii vegani pe acelaşi grătar pe care pregătesc şi carnea. Cei mai mulţi (95%) dintre clienţii care au cumpărat un burger veggie, au cumpărat şi un burger de vită în ultimul an.

Dar un singur test în 28 de restaurante canadiene este încă departe de o lansare la nivel naţional sau mondial a burgerului P.L.T. şi nu toate testele sau ediţiile limitate devin oferte permanente.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

<!—->


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/anderson-w-rangel-pveot7su4jq-unsplash.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/anderson-w-rangel-pveot7su4jq-unsplash-300x300.jpgrootstireaUncategorised
...