Tânăra găsită joi violată şi sechestrată într-o locuinţă din Alexandria îi contrazice pe poliţişti, spunând că s-a localizat singură şi a dat indicaţii clare cu privire la locul în care se află. Poliţiştii spuneau că au localizat fata în urma apelului la 112 în câteva minute şi au salvat-o.


Imaginea articolului Tânăra violată şi sechestrată într-o locuinţă din Alexandria contrazice poliţiştii: Am găsit o factură de la apă, unde scria numele mamei băiatului

Tânăra violată şi sechestrată într-o locuinţă din Alexandria contrazice poliţiştii: Am găsit o factură de la apă, unde scria numele mamei băiatului

Joi, poliţiştii teleormăneni au comunicat public faptul că dimineaţa o fată de 19 ani a sunat la 112 pentru a cere ajutor, fiind sechestrată şi violată într-un apartament din oraşul Alexandria.

În comunicatul transmis, poliţiştii susţineau că fata nu a indicat adresa la care se afla, fiind nevoiţi să o localizeze prin mijloace specifice.

„O persoană de sex feminin a sesizat prin 112 faptul că a fost victima infracţiunii de viol şi este sechestrată într-un imobil din municipiul Alexandria, fără a indica adresa exactă. În scurt timp, prin mijloace specifice, s-a reuşit localizarea apelantei într-un imobil din municipiul Alexandria, situat la etajul 4 al unui bloc de locuinţe”, se arăta în comunicatul semnat de şeful IPJ Teleorman, Valentin Dumitraşcu.

Fata îi contrazice, însă, pe poliţişti, declarând că înainte de a suna la Poliţie a căutat prin locuinţă un indiciu cu privire la locul exact în care se afla. Astfel a găsit o factură, pe numele mamei presupusului agresor.

„El îmi luase telefonul. L-am rugat să nu dorm în aceeaşi cameră, m-a dus în camera mamei lui, mi-a dat telefonul, că avea încredere în mine. Ştiind ce s-a întâmplat în cazul Caracal, am vrut să aflu adresa şi apoi să sun la poliţie, ca să nu-i pun pe poliţisti pe drumuri. Am găsit o factură de la apă, unde scria numele mamei băiatului şi adresa unde mă aflam. Am sunat la poliţie, mi-au vorbit frumos, în 10 minute au ajuns”, spune tânăra.

Comisarul Iulian Orbeşteanu, din cadrul IPJ Teleorman, susţine că la mijloc nu ar fi o minciună, ci o confuzie, pentru că în timp ce discutau cu fata la telefon se făcuse deja localizarea blocului. Factura găsită de fată le-a indicat doar apartamentul în care aceasta era ţinută.

„În timp ce vorbea la telefon cu colegii mei, noi deja făcusem localizarea imobilului. Dar colega noastră i-a cerut fetei să caute ceva indicii în apartament şi astfel a găsit factura aceea, care ne-a indicat exact numărul apartamentului”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Iulian Orbeşteanu.

Până la această oră, tânăra nu a depus plângere la poliţie împotriva tânărul de 22 de ani.

Poliţia Teleorman anunţa joi dimineaţă că o tânără a sunat la 112 şi a anunţat că este sechestrată într-un apartament din Alexandria. Fata nu ştia adresa exactă, dar a precizat că a fost victima unui viol, susţineau poliţiştii.

Poliţiştii teleormăneni au reuşit să localizeze apelanta într-un apartament aflat la etajul patru al unui bloc din Alexandria. În locuinţă a fost găsită atât fata de 19 ani, cât şi presupusul autor al violului, un tânăr de 22 din Alexandria, locuinţa aparţinând părinţilor acestuia. Tânărul nu a opus rezistenţă la sosirea poliţiştilor şi a fost dus la poliţie pentru cercetări.

De asemenea, a fost întocmit dosar penal pentru viol şi lipsire de libertate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/120591257-l-3.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/120591257-l-3-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Tânăra găsită joi violată şi sechestrată într-o locuinţă din Alexandria îi contrazice pe poliţişti, spunând că s-a localizat singură şi a dat indicaţii clare cu privire la locul în care se află. Poliţiştii spuneau că au localizat fata în urma apelului la 112 în câteva minute şi au salvat-o. ...