Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că deşi PSD a criticat partidele de opoziţie în nenumărate rânduri, niciun europarlamentar român nu a votat împotriva numirii Rovanei Plumb în funcţia de comisar european, la audierile din comisia JURI a Parlamentului European.


Imaginea articolului Orban: PSD a criticat Opoziţia. Niciun europarlamentar român nu a votat împotriva Rovanei Plumb

Ludovic Orban: Niciun europarlamentar român nu a votat împotriva Rovanei Plumb

„PSD a criticat Opoziţia. Niciun europarlamentar român nu a votat împotriva Rovanei Plumb”, a afirmat Ludovic Orban, pentru MEDIAFAX.

Rovana Plumb a primit un vot negativ, joi, în Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a Parlamentului European pentru funcţia de comisar european, a anunţat europarlamentarul Siegfried Mureşan.

Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a decis, cu unanimitate de voturi, să trimită o scrisoare Comisiei Europene în care să informeze asupra faptului că există conflict de interese în cazul Rovanei Plumb şi nu poate asuma funcţia de comisar european.

Singurul membru român din Comisia pentru Afaceri Juridice este europarlamentarul PPE Daniel Buda, care deţine titlu de membru supleant, fără drept de vot.

„În orice fază a deliberărilor, în cadrul comisiei de anchetă, au drept de vot numai membrii titulari sau, în cazul în care aceştia sunt absenţi, membrii supleanţi”, potrivit regulamentului de procedură al Parlamentului European.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/hepta-4306112-18.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/hepta-4306112-18-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că deşi PSD a criticat partidele de opoziţie în nenumărate rânduri, niciun europarlamentar român nu a votat împotriva numirii Rovanei Plumb în funcţia de comisar european, la audierile din comisia JURI a Parlamentului European. ...