Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea consideră că Poliţia Română dă dovadă de „lipsă de autoritate” în contextul ultimelor scandaluri din spaţiul public şi subliniază că factorii de decizie trebuie să ia măsuri pentru securitatea populaţiei şi a statului.

195 afişări

„Armata, Poliţia, instituţiile pe linia securităţii naţionale reprezintă coloana vertebrală a statului român, autoritatea statului român, încrederea pe care cetăţenii o pun pentru siguranţa statului şi pentru siguranţa lor şi a copiilor lor. Este, într-adevăr, o lipsă de autoritate care cred că factorii de răspundere, cei care sunt în funcţie acum să facă tot ce trebuie ca să întărească această lipsă de securitate care atentează grav asupra moralului populaţiei, asupra securităţii statului şi a populaţiei”, a declarat fostul ministru de Interne Gabriel Oprea.

Declaraţiile au fost lansate, vineri, la Tribunalul Bucureşti, unde se judecă dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină.

La termenul de vineri, instanţa a decis amânarea procesului din lipsă de procedură.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

<!—->


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/meteo-11.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/meteo-11.jpgrootstireaUncategorised
...