Comisia pentru Afaceri Judiciare din PE se va întruni luni în şedinţă extraordinară pentru a evalua conflictul de interese real sau potenţial al candidaţilor României şi Ungariei pentru funcţia de comisar european, respectiv Rovana Plumb şi Laszlo Trocsanyi,au afirmat surse europene pentru MEDIAFAX.


Imaginea articolului Comisia JURI din PE va evalua, luni, situaţia Rovanei Plumb şi a lui Laszlo Trocsany-surse

Comisia JURI din PE va evalua, luni, situaţia Rovanei Plumb şi a lui Laszlo Trocsany-surse

Potrivit surselor MEDIAFAX, Comisia JURI a fost convocată în şedinţă extraordinară, luni, 30 septembrie, începând cu ora 10:30, pentru a discuta despre conflictul de interese al candidaţilor României şi Ungariei pentru funcţia de comisar european, respectiv Rovana Plumb şi Laszlo Trocsanyi.

Rovana Plumb a primit un vot negativ, joi, în Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a Parlamentului European pentru funcţia de comisar european, a anunţat europarlamentarul Siegfried Mureşan.

Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a decis, cu unanimitate de voturi, să trimită o scrisoare Comisiei Europene în care să informeze asupra faptului că există conflict de interese în cazul Rovanei Plumb şi nu poate asuma funcţia de comisar european.

Şi Laszlo Trocsanyi, candidatul Ungariei pentru funcţia de comisar european pentru extindere şi politica de vecinătate, a picat la vot în Comisia pentru Afaceri Juridice.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/1-18.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/1-18-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Comisia pentru Afaceri Judiciare din PE se va întruni luni în şedinţă extraordinară pentru a evalua conflictul de interese real sau potenţial al candidaţilor României şi Ungariei pentru funcţia de comisar european, respectiv Rovana Plumb şi Laszlo Trocsanyi,au afirmat surse europene pentru MEDIAFAX. ...