Un bărbat de 40 de ani din oraşul Siret, judeţul Suceava i-a legat fiului său, în vârstă de 2 ani şi patru luni, un ştreang de gât şi a ameninţat-o pe mama copilului, fosta lui concubină, că îl omoară dacă nu se întoarce la el, transmite corespondentul MEDIAFAX.


Imaginea articolului Caz revoltător de violenţă domestică. Un bărbat i-a legat fiului său de 2 ani un ştreang de gât şi a ameninţat că-l omoară

Suceava: Un bărbat i-a legat fiului său de 2 ani un ştreang de gât şi a ameninţat că-l omoară

Tatăl un băieţel de 2 ani şi patru luni, un bărbat de 40 de ani din oraşul Siret a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore, după ce şi-a ameninţat fosta concubină, a încălcat ordinul de protecţie şi şi-a legat fiul de gât, spunând că îl omoară pe copil dacă femeia nu se întoarce la el.

Incidentul s-a petrecut în luna iunie însă imaginile cu copilul prins în ştreang au fost publicate joi, după apariţia acestora bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore.

Deşi incidentul s-a petrecut în luna iunie, abia în urmă cu o săptămână bărbatul a primit ordin de protecţie emis de Judecătoria Rădăuţi însă, în ciuda acestuia a luat legătura de mai multe ori cu fosta concubină pe care a şi ameninţat-o.

Bărbatul a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore pentru comiterea a trei infracţiuni şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

„Bărbatul a fost reţinut în cursul acestei zile pentru 24 de ore fiind cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni: nerespectarea hotărârilor judecătoreşti, loviri sau alte violenţe şi ameninţare”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu.

În acest caz şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a declanşat o anchetă, instituţia autosezizându-se după ce fotografiile cu micuţul în ştreang au fost publicate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/76469485-l.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/76469485-l-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Un bărbat de 40 de ani din oraşul Siret, judeţul Suceava i-a legat fiului său, în vârstă de 2 ani şi patru luni, un ştreang de gât şi a ameninţat-o pe mama copilului, fosta lui concubină, că îl omoară dacă nu se întoarce la el, transmite corespondentul MEDIAFAX. ...