Un tânăr din Arad infectat cu HIV este acuzat că şi-a îmbolnăvit intenţionat iubita. Fata, care în timpul relaţiei avea 17 ani, a aflat că iubitul ei este bolnav de la soţia acestuia. Avocatul tinerei nu exclude varianta ca bărbatul, cercetat în libertate, să fi îmbolnăvit intenţionat şi alte femei.


Imaginea articolului Tânăr din Arad infectat cu HIV, acuzat că şi-a îmbolnăvit intenţionat iubita/ Acesta ar fi făcut şi alte victime

Tânăr din Arad infectat cu HIV, acuzat că şi-a îmbolnăvit intenţionat iubita/ Acesta ar fi făcut şi alte victime

Avocata Oana Lăzărescu din Arad a declarat, corespondetului MEDIAFAX, că reprezintă în instanţă o victimă, care, la momentul când a avut o relaţie cu bărbatul respectiv, avea 17 ani.

„Eu reprezint o victimă. În anul 2018, în ianuarie, clienta a depus o sesizare la poliţie prin care reclama că a fost infestată voluntar de o persoană de sex masculin. A avut o relaţie de un an, timp în care nu i-a spus nimic. L-a văzut că a avut tot felul de simptome, răcea foarte des, l-a întrebat şi nu i-a spus nimic”, a declarat Lăzărescu.

A urmat ancheta. Iar acum dosarul a fost trimis în judecată, fiind deja un prim termen. Bărbatul este judecat pentru infracţiuni contra sănătăţii publice, mai exact pentru „transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit”.

„Este cercetat în stare de libertate. Nu recunoşate nimic. Se consideră nevinovat. A spus că şi-a asumat victima, că i-a adus la cunoştinţă”, a adăugat Oana Lăzărescu.

Avocatul a povestit cum a aflat tânăra adevărul.

„A fost contactată de soţia lui. Atunci a aflat şi că este căsătorit. Soţia i-a povestit. A făcut testul şi a ieşit pozitiv la virusul HIV, la momentul respectiv”, a menţionat avocata.

Potrivit acesteia, acum se fac cercetări pentru a se stabili şi dacă bărbatul a făcut şi alte victime.

„El este din generaţia ’89, a contactat virusul la spital, la naştere. Presupunem că o face din răzbunare şi că sunt mai multe victime”, a mai declarat Oana Lăzărescu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/politia-22.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/politia-22-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Un tânăr din Arad infectat cu HIV este acuzat că şi-a îmbolnăvit intenţionat iubita. Fata, care în timpul relaţiei avea 17 ani, a aflat că iubitul ei este bolnav de la soţia acestuia. Avocatul tinerei nu exclude varianta ca bărbatul, cercetat în libertate, să fi îmbolnăvit intenţionat şi alte...