Preşedintele SUA, Donald Trump, încearcă să afle cine a furnizat informaţii despre controversata convorbire cu omologul din Ucraina, Vladimir Zelenski, comparând sursele cu “spionii” şi amintind că în alte vremuri astfel de persoane erau pedepsite “altfel”, relatează cotidianul The New York Times.


Imaginea articolului NYT: Donald Trump, furios pe sursele care au dezvăluit informaţii despre conversaţia cu Vladimir Zelenski/ Spionii erau trataţi "altfel"

NYT: Trump, furios pe sursele care au dezvăluit conversaţia cu Zelenski/ Spionii erau trataţi “altfel”

Donald Trump este revoltat că persoane din cadrul instituţiilor au furnizat informaţiile unui activist pentru integritate care a formulat o reclamaţie la adresa lui, catalogând drept “compromisă” presa care a dezvăluit acest caz.

“Vreau să ştiu cine este persoana care i-a dat activistului pentru integritate informaţiile, deoarece este aproape un spion”, a declarat Donald Trump joi în timpul unei întâlniri cu funcţionarii Misiunii SUA la Naţiunile Unite.

“Ştiţi ce făceam în vremurile în care eram deştepţi cu spionii şi trădarea, nu? Gestionam lucrurile puţin altfel decât acum”, a precizat Donald Trump, conform NYT.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/hepta-4607021-3.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/hepta-4607021-3-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Preşedintele SUA, Donald Trump, încearcă să afle cine a furnizat informaţii despre controversata convorbire cu omologul din Ucraina, Vladimir Zelenski, comparând sursele cu 'spionii' şi amintind că în alte vremuri astfel de persoane erau pedepsite 'altfel', relatează cotidianul The New York Times. ...