Poliţia israeliană a anunţat joi că l-a reţinut pe ministrul palestinian pentru Afacerile Ierusalimului, Fadi al-Hadami, pentru încălcarea legii care interzice orice activitate politică desfăşurată de Autoritatea Palestiniană în oraşul Ierusalim, potrivit Al Jazeera.


Imaginea articolului Ministrul palestinian pentru Afacerile Ierusalimului a fost arestat în Israel

Ministrul palestinian pentru Afacerile Ierusalimului a fost arestat în Israel

Ministerul palestinian pentru Afacerile Ierusalimului a informat, prin intermediul unui comunicat, că poliţiştii au percheziţionat locuinţa ministrului şi l-au reţinut ulterior. Autoritatea Palestiniană descrie arestarea lui Hadami ca fiind parte a unei „campanii de hărţuire”.

„Acesta este interogat de către ofiţerii de poliţie”, a informat Micky Rosenfeld, purtătorul de cuvânt al Poliţiei, care a refuzat să ofere informaţii suplimentare despre acest caz.

Potrivit Associated Press, şi Adnan Ghaith, guvernatorul palestinian al Ierusalimului de Est, este anchetat pentru aceeaşi faptă.

Mişcarea Fatah, a preşedintelui Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas, a condamnat arestarea oficialului şi a informat că decizia autorităţilor israeliene de a-l reţine pe acesta face parte din acţiunile Israelului de a menţine controlul asupra întregului Ierusalim, nepermiţând activitatea niciunui oficial palestinian în oraş.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/israel.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/israel-300x300.pngrootstireaUncategorised
Poliţia israeliană a anunţat joi că l-a reţinut pe ministrul palestinian pentru Afacerile Ierusalimului, Fadi al-Hadami, pentru încălcarea legii care interzice orice activitate politică desfăşurată de Autoritatea Palestiniană în oraşul Ierusalim, potrivit Al Jazeera. ...