Toţi cei 237 de parlamentari care au semnat moţiunea de cenzură iniţiată de PNL împotriva Guvernului Dăncilă au acceptat să voteze la vedere în momentul în care moţiunea va fi dezbătută în Parlament, a anunţat Adrian Oros, vicepreşedintele PNL.


Imaginea articolului Deputat PNL: Toţi parlamentarii care au semnat moţiunea de cenzură au acceptat să voteze la vedere

Deputat PNL: Toţi parlamentarii care au semnat moţiunea de cenzură au acceptat să voteze la vedere

Vicepreşedintele PNL, deputatul Adrian Oros, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că sunt trei parlamentari PSD care au semnat, dar sunt şi mulţi care nu au semnat, dar au spus că vor vota moţiunea de cenzură.

„Titlul moţiunii de cenzură este <Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă>, documentul urmând să fie depus în 30 septembrie, pentru a putea fi citit şi votat în Parlament în 7 – 8 octombrie. Toţi cei 237 de parlamentari care au semnat până acum moţiunea de cenzură au acceptat să voteze la vedere, pentru a vedea toţi cetăţenii cum votează şi susţin căderea Guvernului Dăncilă. În declaraţii, mulţi au spus că Guvernul Dăncilă trebuie să plece, iar acum au ocazia să demonstreze că susţin acest lucru. De asemenea, vrem să nu existe riscul ca unii să semneze moţiunea, dar să nu o voteze, astfel că trebuie să îşi asume votul. Sunt trei parlamentari PSD care au semnat, dar am vorbit cu mai mulţi parlamentari care nu au semnat şi care au spus că vor vota moţiunea. PNL este pregătit să intre la guvernare, iar viitorul Guvern va fi de maximum 15 – 16 miniştri şi mai puţini secretari de stat”, a spus Oros.

Acesta a caracterizat listele apărute cu componenţa viitorului Guvern ca fiind „fanteziste”. Adrian Oros susţine că su fost lansate pe surse din zona PSD pentru a irita opinia publică.

Numele moţiunii de cenzură iniţiate de PNL este „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis urgent”. În textul documentului obţinut de MEDIAFAX, opoziţia vorbeşte despre şansele pe care România le-a ratat în perioada guvernării PSD şi despre „incompetenţa” premierului Viorica Dăncilă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/7505438-mediafax-foto-alexandru-dobre-9.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/7505438-mediafax-foto-alexandru-dobre-9-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Toţi cei 237 de parlamentari care au semnat moţiunea de cenzură iniţiată de PNL împotriva Guvernului Dăncilă au acceptat să voteze la vedere în momentul în care moţiunea va fi dezbătută în Parlament, a anunţat Adrian Oros, vicepreşedintele PNL. ...