Comisarii de la Protecţia Consumatorului Cluj au amendat miercuri cu 30.000 de lei un mall din Cluj-Napoca şi au închis circa 20 de restaurante din zona de food-court, după ce au fost descoperite „colonii de gândaci negri şi roşii”.

1475 afişări

Comisarul şef adjunct al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj, Mircea Radu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că restaurantele rămân închise până la remedierea situaţiei.

„În urma unui control s-au închis miercuri seara circa 20 de restaurante din zona food-court (…) şi s-a aplicat operatorului o amendă de 30.000 de lei după ce în zonă au fost descoperite colonii de gândaci negri şi roşii. Poate au migrat gândacii din zonele unde se fac lucrări de modernizare”, a spus Radu.

Comisarul Mircea Radu a mai declarat că a dispus să fie făcute acţiuni de dezinfectare, iar restaurantele rămân închise până la remedierea situaţiei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

<!—->


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/ilie-carabulea-silvana-armat-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/ilie-carabulea-silvana-armat-1.jpgrootstireaUncategorised
...