Fosta logodnică a cetăţeanului olandez bănuit în cazul crimei din Dâmboviţa susţine că individul a fost în trecut condamnat la închisoare şi internat pentru tratament psihiatric în legătură cu infracţiuni de natură sexuală, informează presa locală.


Imaginea articolului Fosta logodnică a olandezului suspectat că a ucis-o pe Adriana: Individul a fost internat în trecut pentru tratament psihiatric/ Călătorea des în România

Fosta logodnică a olandezului suspectat de a ucis-o pe Adriana: Individul a fost internat în trecut pentru tratament psihiatric/ Călătorea des în România

Fosta logodnică a cetăţeanului olandez bănuit în cazul crimei din Dâmboviţa susţine că individul a fost în trecut condamnat la închisoare şi internat pentru tratament psihiatric în legătură cu infracţiuni de natură sexuală, informează presa locală.

Potrivit fostei logodnice a suspectului, care a preferat să rămână anonimă, suspectul în cazul crimei din Dâmboviţa, pe care l-a descris drept fermecător şi inteligent, călătorea regulat în România.

Bărbatul, identificat de autorităţi drept Johannes V., dar care folosea şi diminutivul Joop, lucra la o companie din domeniul IT, a precizat ea.

Suspectul s-a sinucis luni, intrând intenţionat cu maşina într-un camion pe o şosea din Olanda, au transmis autorităţile locale.

Femeia nu a oferit mai multe detalii despre infracţiunile sexuale de care a fost găsit vinovat individul, însă a adăugat că aflat despre trecutul acestuia abia după câteva luni de relaţie, lucru care a făcut-o să pună capăt relaţiei.

“Eu am o fiică care nu este a lui şi care era mică la acea vreme. La scurt timp după asta am pus capăt relaţiei. Trebuia să ne căsătorim în 2011”, a explicat fosta logodnică.

Procurorii din Olanda au refuzat să confirme informaţiile privind cazierul suspectului, motivând că o investigaţie este în curs de desfăşurare în România.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/olandez-2-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/olandez-2-2.jpgrootstireaUncategorised
Fosta logodnică a cetăţeanului olandez bănuit în cazul crimei din Dâmboviţa susţine că individul a fost în trecut condamnat la închisoare şi internat pentru tratament psihiatric în legătură cu infracţiuni de natură sexuală, informează presa locală. ...