Autorităţile din Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, localitatea din care provine fetiţa de 11 ani răpită şi apoi ucisă când se întorcea de la şcoală, au decis ca de miercuri elevii să fie duşi şi aduşi de la şcoală cu un microbuz.


Imaginea articolului Cum îşi revine comunitatea din Gura Şuţii, după crima oribilă comisă în drumul de întoarcere de la şcoală

Cum îşi revine comunitatea din Gura Şuţii, după crima oribilă a fetiţei de 11 ani

Primarul comunei dâmboviţene Gura Şuţii, Constantin Dinu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că de miercuri elevii care merg la şcoala din Gura Şuţii vor fi transportaţi cu un microbuz şcolar.

„De mâine (miercuri n.r.) dimineaţă vom introduce transportul elevilor către şi de la şcoală. Şcoala este în centrul localităţii şi este foarte aproape. Cel mai îndepărtat copil este la o distanţă de 1,3 kilometri. Fata stătea la 600 de metri de şcoală şi a fost răpită la 200 de metri de casă. Am luat decizia în urma tragediei. Încercăm”, a declarat Dinu.

Dinu a adăugat că în comună trăiesc 6.000 de persoane. Nu există niciun poliţist local, iar postul de Poliţie are 3 agenţi, care lucrează în schimburi.

„Există post de poliţie. Sunt 3 lucrători. Ei vin în schimburi. Şi patrulează în cele cinci localităţi”, a adăugat primarul din Gura Şuţii.

Întrebat de ce a fost copila găsită abia duminică, Constantin Dinu a răspuns: „a fost într-un câmp de pe raza altei localităţi. Au fost multe vehicule de verificat. Chiar dacă o găseau şi după două ore, aceeaşi soartă o avea. El a intrat cu maşina în Gura Şuţii la 17.17 şi a ieşit la 17.22. În cinci minute a tranzitat, cu răpire cu tot. Camera din cealaltă localitate l-a suprins după 30 minute”, a afirmat Dinu.

Fetiţa de 11 ani din localitatea Gura Suţii, judeţul Dâmboviţa, Mihaela Adriana Fieraru, a fost dată dispărută vineri, în condiţiile în care nu a mai ajuns acasă de la şcoală. Ea a fost găsită moartă duminică, pe un câmp din comuna Produleşti.

Principalul suspect în cazul crimei, olandezul Johannes Visscher, s-a sinucis luni.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/microbuz-scolar-doru-nica.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/microbuz-scolar-doru-nica-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Autorităţile din Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, localitatea din care provine fetiţa de 11 ani răpită şi apoi ucisă când se întorcea de la şcoală, au decis ca de miercuri elevii să fie duşi şi aduşi de la şcoală cu un microbuz. ...