Deşi mereu ne dorim o casă mai confortabilă, nu întotdeauna putem transforma orice locuinţă în căminul perfect pentru noi. Aceasta pentru că mediul economic în care trăim pare să ne arate zi de zi că simpla determinare personală nu e de ajuns. Vedem zilnic că schimbările în casa noastră ţin mai mult de bani decât de bunăvoinţă.


Imaginea articolului Cum gestionezi situaţiile neprevăzute ce pot afecta confortul căminului tău

Cum gestionezi situaţiile neprevăzute ce pot afecta confortul căminului tău

Ce poţi face, de exemplu, atunci când instalaţiile sanitare cedează brusc sau ai nevoie de reparaţii la acoperiş? Există tot soiul de situaţii de criză care te pot lua prin surprindere. La fel este şi momentul în care te poţi confrunta cu situaţii accidentale: patul se rupe, uşa de la intrare se strică şi ai nevoie de urgenţă de una nouă, vecinii te-au inundat şi trebuie să zugrăveşti rapid, ai un scurtcircuit major din cauza electrocasnicelor… Şi câte şi mai câte situaţii posibile. Pentru toate acestea, rezolvarea este o gândire mai practică, ce te poate ajuta să schimbi lucrurile.

Cum abordezi o situaţie de urgenţă acasă?

Orice situaţie neprevăzută devine un caz special: chiar dacă ai îndemânare, poate nu ai timp. De asemenea, sunt cazuri în care ai nevoie de mâna unui instalator, a unui electrician sau a oricarui alt specialist în amenajari. Toate înseamnă în primul rând investiţii de timp şi bani, iar acesta este punctul real de pornire în analiza problemelor pe care le ai de rezolvat.

Un credit special gândit pentru căminul tău te poate ajuta să îţi permiţi toate reparaţiile şi reamenajările necesare, iar plata eşalonată, in baza unui grafic lunar de rambursare, te va ajuta să îţi administrezi cel mai bine fondurile.

Soluţia ideală în situaţii neprevăzute pentru casă

Un credit pentru acoperirea situaţiilor neprevăzute care are avantajul că se obţine repede este Creditul RAPID de la CEC Bank. De ce tocmai CEC Bank? Pentru că beneficiezi de viteză de acordare a creditului şi costuri avantajoase. De exemplu, dacă contractezi 18.200 lei pe o perioada de 51 de luni, in cazul unui credit cu dobanda variabila formata din IRCC+7,50 (in present 10, 13%), plăteşti la final 22.983,18 cu o rată lunară de 450.66 lei Sau, dacă alegi dobânda fixă (in valoare de 11%/ an), pentru aceeaşi sumă şi perioadă, plăteşti la final 23.389,75 cu o rată lunară de 458.63 lei.

CEC Bank are chiar performanţe de acordare de 30 de minute pentru clienţii care au deja cont deschis aici. În ce priveşte partea financiară, avantajele creditului rapid de la CEC Bank sunt că ai o perioadă de creditare de până la 60 luni. De asemenea, la calculul venitului net se pot lua in calcul toate veniturile permanente pe toată perioada de creditare, ale familiei şi poţi lua până la 20.000 lei. Un punct foarte bun este şi sprijinul acordat de CEC Bank pentru vârsta la data stabilită pentru rambursarea integrală a creditului de acest gen este maximum 70 ani, inclusiv. (Mai multe detalii găseşti aici)

 analiză simplă, cam cu aceleaşi costuri pe care le-ai face lunar în casă, amânând la nesfârşit finisarea ei, te poţi motiva să repari şi înnoieşti totul într-o singură lună, cu ajutorul unei echipe de profesionişti, pe care acum îţi permiţi să îi contactezi, sau pur şi simplu cu achiziţiile potrivite.

Exemplele de calcul se regasesc si pe site.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/credit-rapid-cec.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/credit-rapid-cec-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Deşi mereu ne dorim o casă mai confortabilă, nu întotdeauna putem transforma orice locuinţă în căminul perfect pentru noi. Aceasta pentru că mediul economic în care trăim pare să ne arate zi de zi că simpla determinare personală nu e de ajuns. Vedem zilnic că schimbările în casa noastră...