Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, a declarat, luni, în plenul Senatului, că va activa în cadrul grupului PSD de la Senat, în urma desfiinţării grupului ALDE, deşi se consideră membru al liberal-democraţilor.


Imaginea articolului Teodor Meleşcanu a delcarat în plenul Senatului că va activa în grupul PSD

Teodor Meleşcanu a delcarat în plenul Senatului că va activa în grupul PSD

„Urmare a desfiinţării grupului ALDE de la Senat, voi activa în PSD, dar mă consider membru ALDE.”, a afirmat acesta, în cadrul şedinţei de luni a plenului Senatului.

Călin Popescu Tăriceanu a anunţat ulterior că intenţionează să sesizeze CCR pe acest subiect, deoarece alegerea lui Meleşcanu a fost făcută cu încălcarea Regulamentului Senatului care spune că un grup politic nu poate propune pentru funcţie doi senatori din acelaşi partid.

ALDE a decis excluderea lui Teodor Meleşcanu, după ce a fost ales preşedinte al Senatului, la propunerea PSD şi a lui Ion Cupă, Alexandru Băişanu şi Graţiela Gavrilescu care au acceptă să fie propuşi miniştri în Cabinetul Dăncilă, după ieşirea ALDE de la guvernare.

ALDE i-a exclus pe Teodor Meleşcanu, Graţiela Leocadia Gavrilescu, Ion Cupă şi Alexandru Ştefan Băişanu, adică cei care au acceptat funcţii în Senat, respectiv Guvern, din partea PSD.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/7521154-mediafax-foto-alexandru-dobre-13.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/7521154-mediafax-foto-alexandru-dobre-13-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, a declarat, luni, în plenul Senatului, că va activa în cadrul grupului PSD de la Senat, în urma desfiinţării grupului ALDE, deşi se consideră membru al liberal-democraţilor. ...