Unul dintre cei 14 răniţi în accidentul de în această dimineaţă din comuna Găneasa, se află în stare gravă la Spitalul Floreasca şi este în comă, informează Ministerul Sănătăţii. Opt pacienţi au fost internaţi la Spitalul Floreasca, doi la Spitalul Elias, iar patru la Spitalul „Sfântul Pantelimon”.

Curtea Constituţională a admis contestaţia formulată de Viorel Cataramă privind respingerea candidaturii prezidenţiale. Judecătorii CCR dispun înregistrarea de către BEC a candidaturii şi semnului electoral ale lui Cataramă la alegerile din luna noiembrie.

Gabriela Firea anunţă că a fost semnată autorizaţia de construire a pasajului suprateran din zona Doamna Ghica, lucrările urmând a fi finalizate în 12 luni. Valoarea totală a pasajului, care va avea două benzi de circulaţie pe sens, este de 28 de milioane euro şi vizează fluidizarea circulaţiei.

Un copil în vârstă de nouă ani a fost rănit grav la cap după ce, în timp ce se afla la o aniversare, la un local din oraşul Aiud s-a urcat pe poarta de fotbal, care s-a prăbuşit cu el.

Thomas Cook s-a prăbuşit, după ce negocierile de ultimă oră care vizau salvarea firmei de turism cu o vechime de 178 de ani au eşuat. 150 de mii de turişti britanici vor reveni acasă. Directorul general, Peter Fankhauser regretă profund situaţia, informează BBC.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/mariomama2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/mariomama2.jpgrootstireaUncategorised
Unul dintre cei 14 răniţi în accidentul de în această dimineaţă din comuna Găneasa, se află în stare gravă la Spitalul Floreasca şi este în comă, informează Ministerul Sănătăţii. Opt pacienţi au fost internaţi la Spitalul Floreasca, doi la Spitalul Elias, iar patru la...