Ministerul de Externe atenţionează românii care se află sau călătoresc în Franţa că marţi, 24 septembrie, va avea loc o grevă a Societăţii Naţionale a Căilor Ferate Franceze (SNCF), drept urmare circulaţia feroviară pe mai multe linii va fi perturbată.


Imaginea articolului Avertizare MAE pentru Franţa: Circulaţia feroviară pe mai multe linii va fi perturbată marţi

Avertizare MAE pentru Franţa: Circulaţia feroviară pe mai multe linii va fi perturbată marţi

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Franceză că, în ziua de 24 septembrie 2019, va avea loc o grevă a Societăţii Naţionale a Căilor Ferate Franceze (SNCF), context în care vor fi perturbări ale circulaţiei feroviare pe liniile: Transilien, Intercité, TER si RER. SNCF recomandă călătorilor să urmărească informaţiile de pe site-ul său oficial – https://www.sncf.com/fr/itineraire-reservation/itineraire”, a transmis MAE, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Instituţia precizează că românii pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Paris: +33147052966 şi +33147052755, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii românii care se confruntă cu urgenţe au la dispoziţie următoarele telefoane de permanenţă: misiunea diplomatică a României în Republica Franceză: +33680713729, Consulatul General al României la Marsilia: +33610027164, Consulatul General al României la Lyon: +33643627736 şi Consulatul General al României la Strasbourg: +33627050022, la care pot apela în funcţie de circumscripţia consulară în care se află.

„Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://paris.mae.ro, http://lyon.mae.ro, http://strasbourg.mae.ro, http://marsilia.mae.ro, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie”, mai transmite MAE.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/tren-franta-100.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/tren-franta-100-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Ministerul de Externe atenţionează românii care se află sau călătoresc în Franţa că marţi, 24 septembrie, va avea loc o grevă a Societăţii Naţionale a Căilor Ferate Franceze (SNCF), drept urmare circulaţia feroviară pe mai multe linii va fi perturbată. ...