Camera de Comerţ Americană în România a transmis, duminică, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, că nu este implicată în organizarea vizitei premierului Viorica Dăncilă în USA.


Imaginea articolului Camera de Comerţ Americană în România se distanţează de vizita lui Dăncilă în SUA: Nu suntem implicaţi în organizarea evenimentului

Camera de Comerţ Americană în România: Nu suntem implicaţi în organizarea vizitei lui Dăncilă în SUA

„Pentru a răspunde la întrebările legate de mass-media şi pentru a evita orice potenţial confuzie la nivelul opiniei publice şi al comunităţii de afaceri, AmCham România – Camera americană de comerţ din România – neagă să fie implicată în organizarea vizitei premierului român în SUA şi solicitată în acest sens. AmCham România nu are o relaţie structurală sau de colaborare cu asociaţia cu nume similar, citat în anunţurile privind calendarul de vizite al premierului din SUA. Acelaşi lucru este valabil şi în privinţa vizitelor din SUA ale altor politicieni”, se arată în comunicatul de presă remis MEDIAFAX.

Totodată, AmCham România a lansat un apel pentru dialog tuturor partidelor politice parlamentare şi a candidaţilor lor la preşedinţie, în contextul setului de recomandări „Priorităţi pentru România” .

„AmCham România este un membru acreditat al Camerei de Comerţ a SUA şi a reţelei AmChams în Europa. Membrii AmCham sunt companii americane, internaţionale şi româneşti care fac afaceri în România, astfel încât evenimentele pe care AmCham le organizează pentru comunitatea membrilor se desfăşoară în principal în Bucureşti. În ceea ce priveşte interacţiunea cu autorităţile, AmCham România a lansat un apel pentru dialog tuturor partidelor politice parlamentare şi a candidaţilor lor la preşedinţie, în contextul setului de recomandări „Priorităţi pentru România” pe care AmCham România îl elaborează în anii electorali”, mai transmite instituţia.

Premierul Viorica Dăncilă, ministrul de Externe Ramona Mănescu şi ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici vor participa la evenimentul din 27 septembrie de la New York, a anunţat, la solicitarea MEDIAFAX, directorul executiv al Camerei de Comerţ Româno-Americană din SUA Elias Wexler.Acesta a adăugat că la eveniment vor participa preşedinţii filialelor noastre din Florida, DC, Los Angeles, New York şi România.

Premierul Viorica Dăncilă va efectua o vizită în Statele Unite ale Americii în perioada 22 – 29 septembrie, au declarat surse politice de MEDIAFAX.

Şeful Executivului va avea o întrevedere şi cu vicepreşedintele SUA Mike Pence, la care va semna cu oficialul american un acord în domeniul energetic, au precizat sursele citate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/7509246-mediafax-foto-alexandru-dobre-12.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/7509246-mediafax-foto-alexandru-dobre-12-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Camera de Comerţ Americană în România a transmis, duminică, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, că nu este implicată în organizarea vizitei premierului Viorica Dăncilă în USA. ...