Cătălin Ivan, prezidenţiabilul Partidului Alternativa pentru Demnitate Naţională, a afirmat, vineri, după ce Viorica Dăncilă a spus că există „prezumţia de vinovăţie”, că pentru liderul PSD există deja prezumţia de impostură şi incompetenţă, condamnând România la ridicol şi lipsă de guvernare.

57 afişări


Imaginea articolului Cătălin Ivan: Pentru Dăncilă există deja prezumţia de impostură şi incompetenţă

Cătălin Ivan: Pentru Dăncilă există deja prezumţia de impostură şi incompetenţă

„Viorica Dăncilă a inventat astăzi -prezumţia de vinovăţie-, astfel mai adăugând o perlă nemuritoare în folclorul său politic. Am spus-o încă de la învestitura sa în funcţia de premier, pentru Viorica Dăncilă există deja prezumţia de impostură şi incompetenţă, aşa cum am putut-o observa vreme de aproape un deceniu în Parlamentul European. În cazul doamnei Dăncilă, cele două atribute prezumtive reprezintă astăzi dovezi incontestabile, câtă vreme a condamnat România la ridicol şi la lipsă de guvernare”, a scris Cătălin Ivan, pe Facebook.

El a adăugat că „Viorica Dăncilă vrea acum să fie preşedinte, o candidatură de care râd pe la colţuri şi mulţi membri PSD, nu doar o ţară întreagă”.

Reacţia lui Cătălin Ivan vine în contextul în care Viorica Dăncilă a făcut vineri la Reşiţa noi gafe, spunând, în timp ce vorbea despre Laura Codruţa Kovesi, că „există prezumţia de vinovăţie” şi că aceasta trebuia să îşi lămurească situaţia înainte să „acceseze” funcţia. Apoi, premierul a corectat „să acceseze” cu „să acceadă”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

<!—->


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/6192880-mediafax-foto-octav-ganea-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/6192880-mediafax-foto-octav-ganea-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Home ...