Premierul Viorica Dăncilă a discutat, joi, la Guvern, cu preşedintele CEDO Linos-Alexandre Sicilianos, despre progresele realizate de Curte în vederea eficientizării activităţii, ca parte a procesului de reformă a informează Executivul, într-un comunicat de presă.


Imaginea articolului Premierul Viorica Dăncilă l-a primit, joi la Palatul Victoria, pe preşedintele CEDO

Premierul Viorica Dăncilă l-a primit, joi la Palatul Victoria, pe preşedintele CEDO

Viorica Dăncilă s-a întâlnit, joi, la Palatul Victoria, cu preşedintele CEDO Linos-Alexandre Sicilianos, aflat într-o vizită în România. În cadrul întrevederii premierul şi preşedintele CEDO au discutat despre “Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, l-a primit astăzi, la Palatul Victoria, pe preşedintele Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), Linos-Alexandre Sicilianos, aflat în vizită în România. În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au discutat despre progresele realizate de Curte în vederea eficientizării activităţii, ca parte a procesului de reformă a instituţiei, cu accent pe viitorul sistemului Convenţiei Europene a Drepturilor Omului”, arată un comunicat de presă al Guvernului, remis MEDIAFAX.

Şeful Executivului a afirmat că autorităţile române se implică activ cu privire la viitorul sistem al Convenţiei Europene a Drepturilor Omului.

“Premierul Viorica Dăncilă a subliniat că autorităţile române participă activ la acest proces de reflecţie şi reformă cu privire la viitorul sistemului Convenţiei. De asemenea, prim-ministrul a reiterat încrederea pe care România o are în Curtea Europeană a Drepturilor Omului, în rolul său de a proteja drepturile şi libertăţile fundamentale, şi a subliniat ataşamentul faţă de valorile Consiliului Europei. La rândul său, preşedintele Curţii Europene a Drepturilor Omului a apreciat buna colaborare cu autorităţile române”, potrivit sursei citate.

La întrevedere au mai participat secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, şeful Cancelariei prim-ministrului, Costin Mihalache, şi agentul guvernamental al României la CEDO, Maya Teodoroiu.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/7526338-mediafax-foto-alexandru-dobre-10.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/7526338-mediafax-foto-alexandru-dobre-10-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Premierul Viorica Dăncilă a discutat, joi, la Guvern, cu preşedintele CEDO Linos-Alexandre Sicilianos, despre progresele realizate de Curte în vederea eficientizării activităţii, ca parte a procesului de reformă a informează Executivul, într-un comunicat de presă. ...