Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat marţi că va efectua o vizită oficială în Israel în luna ianuarie 2020, pentru a participa la inaugurarea unui memorial al victimelor celui de-Al Doilea Război Mondial în Ierusalim, relatează Reuters.


Imaginea articolului Vladimir Putin va efectua o vizită oficială în Israel în ianuarie 2020

Vladimir Putin va efectua o vizită oficială în Israel în ianuarie 2020

De asemenea, preşedintele rus a anunţat că doreşte să dezvolte relaţii „benefice” cu Israel.

„Suntem foarte atenţi la dezvoltarea relaţiilor benefice cu Statele Unite şi Israel. Dorim să le dezvoltăm într-un parteneriat în spirit constructiv”, a declarat Vladimir Putin.

„Fără să exagerez, pot spune că niciodată nu am avut relaţii mai bune între Rusia şi Israel”, a adăugat preşedintele rus.

Vladimir Putin a lăudat de asemenea relaţia cu prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu, cu care a anunţat că are întâlniri regulate.

„Relaţiile ruso-israeliene sunt bune datorită dialogului politic bun”, a menţionat liderul rus, conform agenţiei de presă Tass.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/hepta-2664320-10.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/hepta-2664320-10-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat marţi că va efectua o vizită oficială în Israel în luna ianuarie 2020, pentru a participa la inaugurarea unui memorial al victimelor celui de-Al Doilea Război Mondial în Ierusalim, relatează Reuters. ...