Vameşul de la Punctului de Trecere a Frontierei Stamora Moraviţa, din judeţul Timiş, care a fost prins în flagrant în timp ce lua mită de la un om de afaceri ce transporta sicrie din Serbia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de Tribunalul Timiş.


Imaginea articolului Vameşul de la Moraviţa, prins când lua mită de la un bărbat care transporta sicrie, arestat

Vameşul de la Moraviţa, prins când lua mită de la un bărbat care transporta sicrie, arestat

Tribunalul Timiş a decis, marţi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a vameşului de la Punctului de Trecere a Frontierei Stamora Moraviţa, din judeţul Timiş, care a fost prins în flagrant, luni, în timp ce lua mită de la un om de afaceri care transporta sicrie din Serbia.

Procurorii DNA susţin că în zilele de 4 şi 12 septembrie vameşul a pretins şi primit de la un om de afaceri 100 de euro pentru a-i permite intrarea în România cu mai multe obiecte funerare. „Pentru a-l determina să remită sumele de bani, vameşul i-a pus în vedere omului de afaceri că are posibilitatea să îi aplice sancţiunea confiscării mărfurilor transportate”, se arată într-un comunicat, remis presei marţi, de procurorii DNA.

Ulterior, în 16 septembrie, vameşul i-a cerut, pentru acelaşi motiv, omului de afaceri 150 de euro. După mai multe negocieri, acesta a acceptat suma de 70 de euro, la primirea căreia s-a realizat flagrantul.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, vameşul deţine numeroase imobile, dintre care zece doar pe scara unui bloc din Dumbrăviţa, Timiş.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/retinere-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/retinere-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Vameşul de la Punctului de Trecere a Frontierei Stamora Moraviţa, din judeţul Timiş, care a fost prins în flagrant în timp ce lua mită de la un om de afaceri ce transporta sicrie din Serbia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de Tribunalul...