Gheorghe Dincă mai rămâne 30 de zile în arest. Asta au decis magistraţii Tribunalului Olt care au prelungit la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventive. Potrivit deciziei, Acesta avea mandat de arestare preventivă până în data 24 septembrie, dat de Tribunalul Olt în 14 august pentru de trafic de minori, viol şi omor calificat.

Două maimuţe şi o cămilă asta au găsit poliţiştii Capitalei în casa lui Nuţu Cămătaru, când au efectuat percheziţii în această dimineaţă. Controalele au avut loc în dosarul in rem deschis după ce o maimuţă a fost capturată în Sectorul 5.

Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A), Bogdan Drăghici, a fost scos din Arestul Poliţiei Capitalei pentru a participa la IGPR la percheziţia informatică efectuată în dosarul de viol şi agresiune sexuală, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei.

Medic din cadrul Cabinetului de expertiză medicală din Cluj a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind acuzat că a luat mită de la 61 de persoane, pe care le-a încadrat în diferite grade de invaliditate. O altă persoană, care intermedia tranzacţiile, a fost arestată preventiv.

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a decis că Rusia trebuie să plătească 126.000 de euro ca prejudicii morale şi 5.000 de euro cheltuieli de reprezentare către profesorii, elevii şi părinţii a patru şcoli cu predare în limba română din Transnistria, transmite Radio Chişinău.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/marioamenintatmed2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/marioamenintatmed2.jpgrootstireaUncategorised
Gheorghe Dincă mai rămâne 30 de zile în arest. Asta au decis magistraţii Tribunalului Olt care au prelungit la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventive. Potrivit deciziei, Acesta avea mandat de arestare preventivă până în data 24 septembrie, dat de Tribunalul Olt în 14...