DIICOT a făcut împreună cu Gheorghe Dincă reconstituirea parţială a infracţiunilor din cazul Caracal, pentru ca bărbatul să indice principalele momente privind racolarea, răpirea, violarea şi uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu.

Preşedintele Klaus Iohannis apare într-o fotografie alături de mai mulţi lideri liberali, făcută, ieri, la sediul PNL. Ludovic Orban a comentat pe Facebook că echipa se pregăteşte de depunerea candidaturii, vineri fiind ziua în care Iohannis îşi depune candidatura, iar campania oficială va începe pe 12 octombrie.

CCR discută, azi, sesizarea PNL şi USR referitoarea la legea prin care poliţiştii obţin atribuţii sporite în misiune, act normativ iniţiat de Carmen Dan şi Florin Iordache. Prevederile legii includ şi amendarea celor care refuză să se legitimeze în faţa poliţiştilor.

Senatul are pe ordinea de zi a plenului de azi, proiectul lui Eugen Teodorovici privind impozitatea pensiilor speciale, care prevede impozitarea pensiilor între 7.000 şi 10.000 de lei cu 30% din sumă. Comisia de buget a adoptat un raport de admitere cu amendamente.

Coaliţia de centru-stânga Albastru & Alb, condusă de Benjamin Gantz, se clasează pe primul loc în scrutinul parlamentar anticipat din Israel, fiind urmată partidul Likud (dreapta), al premierului în exerciţiu Benjamin Netanyahu, arată sondaje efectuate la ieşirea de la urne.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/gino2-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/gino2-1.jpgrootstireaUncategorised
DIICOT a făcut împreună cu Gheorghe Dincă reconstituirea parţială a infracţiunilor din cazul Caracal, pentru ca bărbatul să indice principalele momente privind racolarea, răpirea, violarea şi uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu. Preşedintele Klaus Iohannis apare într-o fotografie alături...