Theodor Paleologu a anunţat că îşi va depune candidatura la BEC, pentru prezidenţiale, în cursul zilei de joi. Acesta a precizat că circulă tot felul de glume cu el pe Facebook şi a postat o fotografie editată care îl arată făcând un selfie alături de Dan Barna, precizând că liderul USR încă nu a semnat pentru el.

Senatul a adoptat tacit, ieri, proiectul de lege al USR privind exercitarea votului electornic la distanţă. Acest tip de vot este valabil în cazul mai multor timpuri de alegeri, atât pentru românii cu domiciliul în ţară, cât şi în străinătate. Iniţiatorii susţin că prin acest proiect cetăţeanul va primi confirmarea că votul său a fost înregistrat în urna electronică şi a fost procesat, fără vreo intervenţie externă ulterioară sau eroare umană.

Senatorii jurişti îl vor audia, azi, pe fostul ministru al Sănătăţii Florian Bodog după ce procurorii au cerut urmărirea sa penală pentru abuz în serviciul şi fals intelectual. Şedinţa forului legislativ începe la ora 11.00.

Executivul are spre aprobare, azi, un proiect de hotărâre care prevede aprobarea sumei totală a proiectului de 45.947.000 de lei, pentru sistemul IT naţional pentru adopţii. Sistemul informatic va furniza o serie de servicii electronice, necesare pentru eficientizarea timpilor de procesare a solicitărilor de adopţie, determinarea celor mai bune opţiuni pentru potrivirea dintre copil şi persoana/familia adoptatoare şi monitorizarea post-adopţie a copilului.

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a anunţat ieri că va respecta legea, dar nu va renunţa la planul de a scoate Marea Britanie din Uniunea Europeană în data de 31 octombrie, cu sau fără un acord, relatează BBC.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/halep-la-kyrgios.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/halep-la-kyrgios.jpgrootstireaUncategorised
Theodor Paleologu a anunţat că îşi va depune candidatura la BEC, pentru prezidenţiale, în cursul zilei de joi. Acesta a precizat că circulă tot felul de glume cu el pe Facebook şi a postat o fotografie editată care îl arată făcând un selfie alături...