Mamei Luizei Melencu i s-a făcut rău, marţi, la reconstituirea în cazul răpirii fiicei ei. În faţa casei lui Gheorghe Dincă a fost chemată o ambulanţă.


Imaginea articolului A doua zi de reconstituiri la Caracal: Mamei Luizei i s-a făcut rău în faţa casei lui Gheorghe Dincă. A fost chemată ambulanţa

Mamei Luizei i s-a făcut rău în faţa casei lui Gheorghe Dincă. A fost chemată ambulanţa

După ce a încercat să rupă cordonul forţelor de ordine şi să ajungă la maşina în care era Dincă, mamei Luizei Melencu i s-a făcut rău.

Femeia a primit sprijin din partea forţelor de ordine, apoi a fost chemată o ambulanţă în faţa casei lui Gheorghe Dincă.

La această oră, medicii din Ambulanţă verifică starea de sănătate a femeii.

Marţi se face reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu. Ziua a început cu scandal, după ce mama şi mătuşa Luizei Melencu au încercat să rupă cordonul forţelor de ordine şi să ajungă la maşina în care era Dincă.

Luni, Gheorghe Dincă a fost dus de anchetatori la locuinţa sa din Caracal pentru reconstituirea faptelor. Bărbatul a fost transferat încă de sâmbătă în Arestul Poliţiei Olt, pentru a participa, luni şi marţi, la reconstituirea presupuselor crime pe care a mărturisit că le-a comis în casa din Caracal.

O poliţistă a jucat rolul Alexandrei la reconstituirea de luni, iar potrivit unor surse judiciare, Gheorghe Dincă alegat-o cu cureaua. Totodată, la acţiunea din locuinţa lui Dincă, bărbatul a fost surprins cum cară o păpuşă, semn că a dus victima, pe Alexandra, către butoi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/ambulanta-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/ambulanta-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Mamei Luizei Melencu i s-a făcut rău, marţi, la reconstituirea în cazul răpirii fiicei ei. În faţa casei lui Gheorghe Dincă a fost chemată o ambulanţă. ...