Cursurile şcolare au fost suspendate în localităţile Oneşti, Târgu Ocna, Târgu Totuş şi Casin, din judeţul Bacău, după ce de patru zile nu este apă la robinete, din cauza unor avarii.


Imaginea articolului Şcoli închise într-un judeţ din România din cauza avariilor la conducta de apă

Şcoli închise într-un judeţ din România din cauza avariilor la conducta de apă

Prefectura Bacău a decis, luni, suspendarea cursurilor în grădiniţele şi şcolile din localităţile Oneşti, Târgu Ocna, Târgu Totuş şi Casin, după ce de patru zile nu este apă la robinete, din cauza unor avarii.

Potrivit autorităţilor, măsura este valabilă luni şi marţi.

Reprezentanţii prefecturii Bacău anunţă că în această perioadă furnizarea şi distribuirea de apă menajeră în zonele afectate de avarie va fi făcută de ISU Bacău.

De asemenea, s-au luat măsuri de urgentare a lucrărilor de reparaţii şi de monitorizare a conductei de aducţiune pentru preîntampinarea apariţiei altor avarii.

Potrivit sursei citate, lucrările de reparaţii vor dura până marţi, 17 septembrie, în jurul orei 20.00.

Prima avarie la conducta prin care sunt alimentate cele patru localităţi a avut loc joi şi a fost reparată, însă ulterior au apărut altele care, potrivit reprezentanţilor Companiei Regionale de Apă Bacău, sunt în curs de remediere.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/scoala-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/scoala-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Cursurile şcolare au fost suspendate în localităţile Oneşti, Târgu Ocna, Târgu Totuş şi Casin, din judeţul Bacău, după ce de patru zile nu este apă la robinete, din cauza unor avarii. ...